Dina kläder påverkar din energinivå!

✨Det kan tyckas ytligt men våra kläder och vår stil signalerar vilka vi är, vare sig vi är medvetna om det eller inte. Kläder som du känner tar fram det bästa hos dig, de höjer din ENERGI, ditt självförtroende och din självkänsla.

✨Vi kan med våra kläder och vår stil MEDVETET påverka vad vi VILL utstråla/förmedla, till oss själva och till andra. Detta kan vi ta hjälp av i många sammanhang, t ex när du söker jobb, i kontakt med kunder, eller bara allmänt känna oss fina, höja självkänsla, självförtroende och vår ENERGINIVÅ.

✨Enligt färgpsykologin förmedlar och signalerar färger mycket mer än de flesta kanske tänker på. Oftast dras vi omedvetet till de färger vi behöver t ex grönt för lugn, orange för energi/kreativitet osv

Känner du dig osäker på vad du klär i? Då kan det vara väl värt att investera i att göra en färg och stilanalys!

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

FÄRG OCH STILANALYS

Vid en färganalys tar vi fram dina bästa färger. Vi klär bäst i färger som harmoniserar med vår hud, hår och ögonfärg. Vi på olika sätt kan klä fram oss, förstärka, framhäva och balansera med kläder i rätt färg och form. Färganalys var väldigt populärt att göra på 90-talet men har nu blivit väldigt efterfrågat igen, mycket pga av att det sparar tid, pengar och bidrar till ökad hållbarhet.

🎨Med färgpalett i ”dina” bästa färger och kunskap om din stil undviker du felköp som blir hängande i garderob.  

🎨Att handla går fort när du vet vad du ska ha och vad du ska undvika – du spar en massa tid!

🎨Din basgarderob gör att du alltid har något att ta på dig! Sparar tid, energi och förenklar väldigt mycket i vardagen.

🎨En egen stil visar vem du är och du kan medvetet välja vad du vill förmedla/signalera med dina val av färger och stil.

🎨När du vet att du ser bra ut mår du bättre, får mer självförtroende och höjer din ENERGINIVÅ!

FÄRGANALYS – SÅ GÅR DET TILL:

-Jag tar med hjälp av tygdraperingar fram om din hudton är varm eller kall.

-Med hjälp av färgpaletter tar jag även ut din hår och ögonton, varm/kall.

-Draperar dig därefter i olika tyger och tar ut vilken årstids färger du klär bäst i; höst, vinter, vår eller sommar och om du inom din årstid är ljus, medium eller contrasting. 

-I färganalysen ingår en färgpalett med ca 40 av din bästa färger. Jag går igenom vilka som är dina bästa bas, komplement, accentfärger och praktiska tips på hur du kan tänka när du rensar, analyserar och planerar din garderob, inköp av kläder mm.

ÄR DU MIN TESTKUND?

Det är många år sedan jag gick kurs i färg och stilanalys. Nu går jag om kursen i färganalys för att fräscha upp mina kunskaper. Jag behöver nu 10 kunder att visa upp för min handledare för min diplomering,  Är du en av dem?

Färganalys inkl färgpalett med dina bästa färger, pris 1100 kr för dig som testkund, (ordpris)1500 kr.

Du anmäler ditt intresse på epost; Camilla.svefors@hotmail.com. Ange namn och telefonnummer. Jag ringer upp dig och bokar in en tid, helst nu under maj. 

Inom kort kommer jag även kunna erbjuda stilanalys. 

Allt gott🤍

/Camilla

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *