REFERENSER

Nedan finner du referenser från några av mina kunder som jag gett Reikihealing:

Jag kom till Camilla i ett tillstånd av viss inre stress, oro och rastlöshet, men efter att jag lagt mig ner på det mjuka underlaget med en varm filt ovanpå så infann sig lugnet efter bara några andetag. Blockeringarna jag hade i kroppen blev uppmärksammade och koncentrerade för att sedan sakta lösas upp, de liksom drogs ur för att ersättas av en mer lättsam energi av högre frekvens. När hon sedan höll händerna på mina fötter så var det som att den gamla begränsande och blockerande energin som satt sig på olika ställen i kroppen strömmade neråt via kroppens meridianer, ner genom benen och ut i tårna för att sedan lämna kroppen. Efter behandlingen hade vi ett samtal där jag fick sätta ord på upplevelserna och insikterna som hade kommit till mig. Det kändes så bra att få göra det. Jag lämnade behandlingen med ett mjukt leende och mer energi, med klarhet i sinnet och en lättare känsla i kroppen.

/Nadja

Reikiheeling är en skön och avslappnande behandling. Jag har upplevt både hur blodflödet kommer igång och att muskler slappnar av och muskelknutor löses upp. Efter behandlingen har jag fått så mycket energi som hållit i sig i upp till en vecka. Jag rekommenderar varmt att prova på Reikihealing !

/Emma

Jag har varit på Reiki hos Camilla tre gånger. Under behandlingen har jag bla känt värme och pirr där hon lagt händerna, på vissa ställen mer kraftfullt än andra. Efter behandlingen har jag känt mig väldigt avslappnad, lugn och energipåfylld.

/Evelina

Reiki healing har hjälpt mig att komma ner i varv & funnit ett lugn i själen.

Det har varit en lärorik process med 3 besök hos Camilla. Jag har fått lärdom om kroppens chakran.

Känns som en stund för meditation & eftertanke på vad som är viktigt i livet.

/Rasmus

Har gått ett par gånger för Reiki hos Camilla. Det har gett så mycket mer än lugnet i själen som jag sökte för. 

Har en grundproblematik med ben och fötter. Här får jag än så länge ett dygns förbättring efter behandling. Låter kanske lite, men för mig är det dygnet ljuvligt. Huvudvärk har lättat och jag har fått bättre kontakt med mitt inre. Efter behandlingen sitter vi och pratar en stund. Bra att få sätta ord på det upplevda. Upplever att behandlingen i stort sitter i ett par veckor. Camilla har stor kunskap om måendet för både kropp och själ. Rekommenderas varmt.

/Marie