om mig

Jag som driver Nyvana.nu heter Camilla Svefors. För ca 20 år sedan vaknade min medvetenhet och mitt intresse för möjligheten att påverka vår hälsa och vårt mående genom vår livsstil och våra vanor.

Jag påbörjade då min egen hälsoresa och detta ledde till att jag utbildade mig till friskvårdsterapeut och jag har i huvudsak arbetat med att inspirera, vägleda och coacha sedan dess. Under åren har jag fyllt på med kurser och utbildningar inom hälsa och personlig utveckling bla kostrådgivare, coach, mindfulnessinstruktör och nu senast utbildning i steg 1 och 2.

Vår hälsa är inte statisk utan en ständigt pågående process. Jag brinner för att dela med mig av de kunskaper, erfarenheter och insikter jag samlat på mig under åren. Detta gör jag genom erbjuda kurser, coaching, blogga här på hemsidan och inlägg på Instagram och Facebook. Min förhoppning är att inspirera och coacha dig till en hälsosammare livsstil och ökat välmående