OM MIG

Jag som driver Nyvana.nu heter Camilla Svefors. För ca 20 år sedan vaknade min medvetenhet och mitt intresse för möjligheten att påverka vår hälsa och vårt mående genom vår livsstil och våra vanor.

Jag påbörjade då min egen hälsoresa och detta ledde till att jag utbildade mig till friskvårdsterapeut och jag har i huvudsak arbetat med att inspirera, vägleda och coacha sedan dess. Under åren har jag fyllt på med kurser och utbildningar inom hälsa och personlig utveckling bla kostrådgivare, coach, mindfulnessinstruktör och utbildning inom Reikihealing steg 1, 2 samt ART. Fö har jag en bakgrund inom organisation och ledarskap inom social omsorg.

Vår hälsa är inte statisk utan en ständigt pågående process. Jag brinner för att dela med mig av de kunskaper, erfarenheter och insikter jag samlat på mig under åren. Detta gör jag genom erbjuda olika tjänster inom holistisk hälsa samt blogga här på hemsidan och inlägg på Instagram och Facebook. Min förhoppning är att inspirera och vägleda dig till en hälsosammare livsstil och ökat välmående.

Jag driver min verksamhet i vårt hem beläget i vackra Ekobyn invid Strömsbergs naturreservat där jag iordningställt rum för samtal och behandling men det går lika bra att boka på distans.

Välkommen att boka din tid via Bokadirekt eller genom att kontakta mig!

Camilla Svefors Holistisk hälsovägledare

Nyvana.nu Camilla.svefors@hotmail.com 0768-614499