Nu har du möjlighet att prova på en 60-minuters Reikihelning för halva priset - endast 450 kr istället för ordinarie 900 kr. Dessutom kan du använda ditt friskvårdsbidrag hos mig.

Reiki är japanska och betyder ”universell livsenergi”.

Reikihealing är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid t ex smärta, stress, oro samt fysiska och mentala spänningar och blockeringar i energiflödet.

Hur kan Reikihealing hjälpa mig?

...och mycket mer!

Tack vare att jag är ansluten friskvårdsleverantör till Epassi och Wellnet så möjliggör det att kunna använda friskvårdsbidrag hos mig. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage.

Hur går en behandling till?

Under en Reikihealing ligger klienten på en behandlingsbänk, klienten är alltid fullt påklädd. Reikiutövaren lägger händerna på olika punkter på klientens kropp eller håller dem strax ovanför. Ofta upplever klienten djup avslappning och behagligt lugn. Man kan även uppleva värme, pirrningar, stickningar och pulseringar när händerna läggs på olika positioner på kroppen. Hur Reikienergin ska användas styr kroppen, inte Reikiutövaren. Energin går dit det är mest behov för klienten att få hjälp för tillfället. Resultatet av en behandling kan hålla i sig upp till 2-3 veckor. Bäst resultat får man om man tar flera behandlingar.

Efter behandlingen följer ett kortare samtal om din upplevelse och återkoppling från mig.

Jag utför Reikihealing i behandlingsrum jag iordningställt i vår bostad, belägen i vackra Ekobyn invid Strömsbergs naturreservat i utkanten av Jönköping. Det går dock lika bra att utföra Reikihealing på distans, så du kan alltså ligga bekvämt hemma hos dig och motta en distansbehandling. Det spelar ingen roll var du befinner dig, energin hittar dig ändå.

Hur går distansbehandlingen till?

Du förbereder dig genom att ligga (eller sitta) på en lugn plats som du väljer själv, det gör inget om du skulle somna under behandlingen. Tänd gärna ljus, aromalampa, sätt på lugn meditativ musik. Ta gärna med ett stort glas vatten att ha till hands efteråt!

Jag ringer upp dig på bokad tid för ett kort samtal innan behandlingen. Jag ger dig behandling 35-40 min. Efteråt följer ett samtal om din upplevelse och återkoppling från mig.

Reikihealing är friskvård

Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att du som har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage. Jag är ansluten friskvårdsleverantör till Epassi och Wellnet.

Jag är medlem i Reikiförbundet, följer patientsäkerhetslagen och har tystnadsplikt.

Länk till Reikiförbundets hemsida där du kan läsa mer om Reiki: https://reikiforbundet.se

Helt utan förpliktelser

Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader i samband med besöket. Med detta erbjudande vill jag helt enkelt ge dig möjligheten att besöka mig - då jag är säker på att du kommer att få en fantastisk upplevelse! Sedan hoppas jag självklart på att du vill fortsätta besöka mig!

Copyright © 2023 Camilla Svefors Nyvana.nu
Korgebovägen 85 
553 08 Jönköping
Hit tar du dig enklast med bil, det finns tillgång till kostnadsfri parkering 2 minuter från adressen 
Denna stannar ca 70 meter bort. 

Du kan även ta dig hit med stadsbuss nummer 3, busshållplats Smedsbo. 
Då går du av på Smedsbo, vilket är ca 10 minuter bort!