Nytt år – nya möjligheter!

Hoppas ni fått en bra start på nya året!

Nu går vi så sakteliga mot ljusare tider och solen tittade fram en stund igår på min lunchpromenad, så härligt☺️☀️🌱

Nytt år, nya vanor och nya möjligheter! För mig innebär detta att jag nu registrerat företag igen💥Mitt företag heter som mitt konto här; Nyvana.nu. Jag kommer erbjuda tjänster inom friskvård; behandling, rådgivning och coachning både genom fysiska möten men även digitalt. Närmare info framöver! 

Detta känns spännande och utmanande men väldigt roligt! Jag är nu i uppstartsskede och håller på med att fixa allt som behövs för att komma igång, bla hemsida. Självklart kommer jag fortsätta dela med mig här av kunskap, erfarenheter och insikter jag samlat på mig under min 20-åriga hälsoresa, hoppas ni vill fortsätta ta del☺️

Önskar er en fortsatt fin vecka!

Allt gott!🌱🤍🕯

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *